Omos

Store ambitioner for de mindstes sundhed

Som forældre ved vi, at brystmælk og mad lavet fra bunden altid er det bedste en baby kan få. Men vi ved også, at alle kan få brug for alternativer.

Den næring en baby får i de første tusinde dage efter undfangelsen har afgørende betydning for livet fremadrettet. Det er her, at fundamentet for et sundt og stærkt helbred bliver lagt, og derfor er en sund og balanceret ernæring i den periode vigtigere end på noget andet tidspunkt i livet.

”Da jeg blev far og begyndte at undersøge markedet for babymad, blev jeg overrasket over alt det, babymad indeholder. Jeg begyndte at kigge på indholdsfortegnelser, og det var lidt af en øjenåbner. Det viste sig, at rigtig meget babymad desværre ikke bidrager med nok af de byggesten og den næringsbalance, som forskningen viser, at babyer har brug for. Jeg savnede mere naturlig og ærlig babymad, baseret på rene råvarer og den nyeste forskning. Jeg har tidligere forsket og arbejdet med kosttilskud og ernæring for voksne – da mit grundperspektiv er at vi alle har brug for hjælp til at skabe et sund fundament i en ofte hektisk hverdag. Et behov der er endnu mere udtalt for vores start i livet. Derfor grundlagde jeg From Another Mother”.

- Julius Heslet, Founder From Another Mother

Vi savnede et naturligt, ernæringsrigtigt og ærligt alternativ til brystmælk og hjemmelavet mad baseret på rene råvarer og den nyeste forskning.

Vi bekymrer os om babymad, ligesom dig

From Another Mother er et lille team med mange års erfaring inden for fødevarer og ernæring. Men vigtigst af alt er vi forældre, der gerne vil gøre det nemmere for andre forældre at give deres babyer en optimal ernæring baseret på de bedste råvarer og sundhedsfremmende ingredienser. Derfor har vi sat os for at forbedre kvaliteten af babymad og tilskudsblandinger med en lang række produkter, der lever op til de høje krav for ernæring og sundhed, som vi og mange andre har som forældre.

Baseret på lidenskab og videnskab

Vi er dybt passionerede omkring de rene, naturlige og økologiske råvarer, der indgår i vores produkter. Men vi går lige så højt op i den forskning og videnskab, der ligger til grund for den måde vi sammensætter vores produkter på. Derfor er det vigtigt for os at dele vores viden om ernæring til mindste, så alle forældre kan få et oplyst grundlag at navigere i markedet for babymad på.

Når kun det næstbedste er godt nok

Vores tilskudsblandinger, modermælkserstatning, grødblandinger og moser kan ikke konkurrere med hjemmelavet mad og brystmælk, men vi gør vores bedste for at komme så tæt på som muligt. Bl.a. ved at bruge naturlige ingredienser i nøje afstemte forhold, så vi sikrer den optimale næringssammensætning i tråd med den nyeste forskning og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Samtidig er det vigtig for os, at vores moser er så friske som overhovedet muligt, så du kan betragte dem som den mos, du ikke selv havde tid til at lave. Rigtig meget færdiglavet babymad er varmebehandlet eller tilsat konserveringsmidler, så det kan holde sig uden at være på køl. Det kan sagtens være praktisk, men for os er det vigtigere, at maden til vores børn er frisk og ubehandlet, og derfor har vi valgt, at moserne From Another Mother kommer på glas, der skal opbevares på køl. På den måde bevares de lækre økologiske råvarer bedst muligt, ligesom smagen, teksturen og farverne er friske, indbydende og appetitlige.

De fem hjørnesten i From Another Mother

1. Ernæring frem for alt

Børn og babyers helbred er det vigtigste for os og er hele grunden til, at From Another Mother blev grundlagt. Derfor kommer de ernæringsmæssige kvaliteter af vores produkter før alt andet.

2. Det skal være sjovt at spise

Det skal være rart og hyggeligt, når det er spisetid – både for børn og forældre. Derfor udarbejder vi vores opskrifter nøje efter både smag, tekstur, farve og duft, så maden appellerer til barnets sanser.

3. Transparens hele vejen igennem

Vi bestræber os på at skabe tryghed og tillid ved er være transparente og ærlige omkring alt, hvad vi foretager os – lige fra den måde vi driver forretning på, til hvordan vores opskrifter er sammensat.

4. Forældre ved bedst

Vi er ikke sat i verden for at fortælle forældre, hvordan de skal være forældre eller hvad de skal købe. I stedet bestræber vi os på at dele vores viden med forældre, der altid leder efter det bedste på markedet til deres børn – ligesom os.

5. Kort holdbarhed holder i længden

Vores moser kan holde sig i kortere tid end babymad, der er varmebehandlet eller konserveret på anden vis. Det er et kvalitetstegn og din garanti for, at pureerne kun indeholder rene råvarer, der er behandlet skånsomt og stadig er friske og fulde af næring.

Mød teamet bag From Another Mother

Vi er selv travle forældre der kender til den daglige udfordring i at balancere en travl hverdag med små børn, og sørge for de får den næring der gavner dem.

Julius Heslet Founder & Ernæringsspecialist
Pia Foged Kommercial Ansvarlig