Voresbabymos

Om vores moser

Økologiske lækkerier på glas

I en travl hverdag er vores moser et godt alternativ til den hjemmelavede udgave. De er håndlavede i Danmark, friske og fulde af økologisk frugt og grønt, gode fedtstoffer og enten bønner eller linser, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Alle vores moser er sammensat, så de lever op til vores vision om balanceret ernæring, hvor der ikke er en over- eller undervægt af enten fedt, protein eller kulhydrat, ift. sundhedsstyrelsens anbefalinger. De indeholder kun naturlige økologiske ingredienser, frisk økologisk frugt og grønt og er uden tilsætningsstoffer, tilsat sukker eller farve.

Vi kan undgå at bruge tilsætningsstoffer, da vi henkoger og lynafkøler moserne, der skal opbevares på køl. På den måde bevarer de deres kvalitet, indtil de skal spises.

Vores moser er til børn fra 6 måneder og kommer i flere forskellige smagsvarianter med hver sin flotte farve, der virker indbydende og vækker sanserne. De kan sagtens spises direkte fra køleskabet, men vi anbefaler at opvarme dem, så de får en blødere konsistens.

Lavet med omtanke og omhyggelighed

 • 1

  Udvalgte økologiske ingredienser

  Råvarernes kvalitet har afgørende betydning for madens smag og næringsindhold – uanset om man laver mad til store eller små. Derfor får vi vores råvarer fra udvalgte økologiske landmænd og leverandører, der har de samme værdier omkring miljø, økologi og bæredygtighed som os.

 • 2

  Kvalitetstjek og tilberedning

  De friske frugter og grøntsager ankommer til vores faciliteter på Sjælland, hvor de kvalitetstjekkes, klargøres og koges. Afhængig af smagsvarianten tilsættes mættende bønner eller linser, der skånsomt koges med.

 • 3

  Den perfekte konsistens

  Herefter findeler vi de kogte ingredienser, så puréen får en lækker og indbydende konsistens, der passer til babyer, inden den fyldes på glas.

 • 4

  Henkogning som i de gode gamle dage

  Til sidst henkoges glassene og lynafkøles med det samme. Det er den mest skånsomme måde at bevare puréens kvaliteter på og sikrer forlænget holdbarhed på køl.

 • 5

  Afsted til babyer i hele landet

  Så er puréerne klar til at blive sendt afsted til babyer i hele landet og fragtes på køl hele vejen hjem til jer.

FAQ

Er mosemballage genanvendelig?

Ja, emballagen er 100% genanvendelig og kan sortere som glas og metal.

Hvor kan jeg købe From Another Mother produkter?

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at købe From Another Mother produkter her på vores hjemmeside.

Leverer I til hele Danmark?

Vi leverer vores moser i en kølekasse direkte til din dør. Dette gælder hele Danmark på nær ikke-bro faste øer.

Fragt beregnes ved check out - Fri fragt ved køb over 200 kr.

Hvor længe kan mosen holde sig?

Puréen kan holde sig på køl i 3 måneder fra produktion, da de er henkogt og efterfølgende lynafkølet. Ved denne metode kan vi forlænge holdbarheden og bibeholde kvaliteten af det friske produkt uden brug af tilsætningsstoffer.

Kan mosen tages med på tur?

Vi anbefaler at opbevare den friske mos i en køletaske, evt. med et køleelement, når den skal med på tur. Ved stuetemperatur holder moserne sig friske i op til 6 timer. Vigtig! Puréen kan ikke sættes tilbage på køl. Hvis den først har været opbevaret udenfor køl, skal den smides ud.